Idag så här den skälvande dan före dan ska jag ge mig i kast med julgodis. Jag ska göra på ett för mig nytt sätt. Chokladtryffel utan socker och andra små bakverk. Det är spännande och samtidigt både utmanade och stimulerande att baka och fixa utan det vita, varken vetemjölet eller sockret. Och det går bra. Fina råvaror. Det brukar bli gott. Nu ska jag gå vidare och testa lite juligare saker. Önskar dig en skön jul med god mat och gotter, inte för mycket, men lagat av riktiga råvaror och som sagt med ett så litet kolhydratpåslag som möjligt!
andetaget - allt som finns - allt som krävs - ALLT - om vi inte andas då dör vi. krångligare än så är det inte. egentligen. men själva andetaget är en hel kunskap i sig. och vetenskap. jag vill hitta det magiska andetaget. det som gör all skillnad. inuti. som blir utanpå. Välkommen till det som handlar om att andas. annorlunda. medvetet. fokuserat.Men också till det som handlar om mat och sömn. Delar som blivit allt klarare för mig hur viktiga de är. Just för mitt andetag.
söndag 23 december 2012
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Det lät spännande, vill gärna ha recept!!
SvaraRaderaKram Lotta
Jag skickar länkarna så kan du se bilder och kolla själv :)
Raderahttp://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2009/12/21/mork-chokladtryffel-med-passionsfrukt/
http://birgittahoglundsmat.wordpress.com/2010/12/02/ekologisk-ischoklad/
Lycka till!
Tack det ska jag kolla in :)
RaderaKram Lotta