måndag 14 november 2011

Det blir inte alltid som man tänkt sig

Skulle kunna skriva om kaminglaset som sprack tidigt i lördags morse. Och om mina omedelbara tårar och ilska. Om glasbitarna och soten som for över golvet med en enorm fart. MEN. Jag gör inte det för ingen gjorde illa sig. Berättar istället om att när jag hade avbokat bussbiljetter och hotellbokning så övertalade sonen oss att åka i alla fall. Till storstan. För egen tid. Mysa på hotellet med underbar utsikt över staden i skymningen. Om att vi träffade goda vänner, åt middag och pratade pratade och pratade. Skrattade så det stretade i kinderna. Och andades oss igenom två dagar. Kom hem till ett svalt hus. Och idag påbörjas resan mot en hel kamin och att utreda vad som gick snett. Ett andetag i taget.

4 kommentarer:

  1. Avbrott och paus. Precis det ni behövde.
    Håller tummarna att ni får värmen tillbaka snart, där bakom ett helt glas!

    SvaraRadera
  2. Vad läskigt att glaset sprack..Jag har funderat om det kan spricka,det blir otroligt varmt. Skönt att ingen kom till skada...

    Härligt att ni åkte iväg och fick en trevlig helg!!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Stilla tankar, ja han är klok :)

    Nina - ja precis vad vi behövde. Glaset är inte på plats ännu, men vi håller oss varma :)

    Lotta - ja det sprack förmodligen för att byggarna hade missat att sätta in tilluftsventiler på nedervåningen, det skapade ett undertryck och så pang. Lite otäckt, men nu känns det bra när ventilerna är gjorda och vi strax har ett nytt glas på plats. Tack för dina ord!
    Kram

    SvaraRadera